top of page

Wat begon in 1985 als het ‘Antwerps kaaskraampje’ is met de jaren uitgegroeid tot het hedendaagse ‘Kaasmuisje’ en recent ook Kazen Tim.
Al drie generaties lang zijn wij een gedetailleerde kaashandel gespecialiseerd in kaasschotels en kaasbanketten. .


Ondertussen zijn we een vaste waarde geworden op de Antwerpse markten.

 

Waar Frank en Rina ooit begonnen,  hebben hun kinderen Tom en Ann het roer overgenomen.
Na het overlijden van Ann in een tragisch auto-ongeval is Sirie (de vrouw van Tom) mee in de zaak gestapt en hebben zij Kaasmuisje verder gezet..

 

Dan enkele jaren later is Tim (zoon van Ann) ook in de kaashandel verzeild geraakt, en heeft "Kazen Tim" opgestart na eerst gewerkt te hebben bij Tom in het Kaasmuisje..

Ons kraam ‘Kazen Tim’ kan je enkel op de openbare markten terugvinden.
Een vaste winkel hebben we niet omdat we elke dag op een andere plaats onze kazen willen delen en een zo groot mogelijk cliënteel willen bereiken.

We streven naar een zo uitgebreid mogelijke kennis van de kazen en proberen dit op een zo simpel en duidelijke manier over te brengen aan de klanten.
We verkopen enkel kazen waar we zelf volledig achter staan.

 

En het leukste aan onze job is dat we nog elke dag bijleren.
Kom gerust eens langs de markt want elke week zijn er één of meerdere nieuwe soorten in ons Pakket. Zodat de klanten altijd nieuwe kazen kunnen leren ontdekken.

In de hoop onze passie voor kaas nog meerdere generaties in de familie te houden en over te brengen aan onze huidige en toekomstige klanten.

 

Met vriendelijke groetjes

Het team van het ‘Kazen Tim’

bottom of page